Frisyren från 90-talet är tillbaka!

Det är något jag aldrig trodde att jag varken skulle skriva eller säga i mitt liv. Haha! Så många gånger som jag och mina syskon har tittat på gamla foton och skrattat åt våra pottfrisyrer som både jag och min bröder hade, men nu känns det helt plötsligt som en av de mest trendiga man kan klippa år 2016! Min bror har bokat tid hos min frisör i Göteborg nu i veckan för att klippa sig. Jag försöker övertala honom att våga sig på ett pottfrilla men vi får se.

Somrarna spenderar jag i Norrland i min hemby strax söder om Umeå och då brukar jag klippa mig hos en frisör i Umeå som också är en favorit. Alltid skönt att ha någon att gå till både hemma och hemma (där man är uppvuxen alltså!) 🙂

Rihanna

Klart att Rihanna har hoppat på senaste hårtrenden och gjort en busigare variant av pottfrisyren från 90-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *