Modelista

I brist på annat tänkte jag svara på en lista, som gör att ni får lära känna mig lite mer.

Var köper du dina kläder? – Jag köper kläder lite överallt faktiskt, har egentligen ingen favoritaffär. Men typ H&M, Gina Tricot, Asos och Nelly är väl de vanligaste.

Vilken klädstil skulle du säga att du har? – Oj vilken svår fråga. Skulle inte säga att jag har någon direkt stil faktiskt. Jag trivs lika bra i en gulligare outfit med typ en söt klänning, som i en lite tuffare outfit med slitna jeans.

Hur ofta köper du kläder? – Är det okej att ljuga? Haha nejdå, men jag köper väldigt mycket kläder faktiskt. Säkert 4-5 plagg i veckan, minst.

Vad gör du med kläder du inte vill ha/för små? – För det mesta brukar jag skänka bort kläderna, antingen till vänner eller till välgörenhet, eller så säljer jag kläderna.

Något du ångra att du köpt/inte vill ha i din garderob? – Hmmm, ni vet ju mitt ledord.. Man kan aldrig ha för mycket kläder 😉 Men självklart finns det saker jag ångrar. Typ som den här trenden med volanger, det är verkligen inte min stil men ändå skulle jag köpa massa kläder med volanger haha.

Något du vill ha i din garderob just nu? – Den här långklänningen från Calvin Klein

Något du har svårt att hitta? – Jag har jättesvårt att köpa byxor eftersom jag är så kort, men på senare tid har jag hittat en avdelning på Asos, som heter Petite, som har specialanpassade kläder för oss kortisar.


Vad undviker du att köpa? – Piratbyxor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *