Tränar jag fortfarande?

Ni som hängt med ett tag här på bloggen kanske minns att jag hade nyårslöfte i år, att jag skulle börja träna mer regelbundet utan att ge upp efter någon månad! För att verkligen ge min kropp chansen att lyckas och för att uppnå resultat på riktigt.

Och det händer faktiskt ganska ofta att jag får frågan hur det går med träningen, om jag fortfarande håller på.

Och svaret på frågan är JA. Jag är supernöjd med mig själv som hängt i träningen hela våren, sommaren och nu förhoppningsvis även hösten och vintern! Jag mår så mycket bättre när jag tränar, även om jag är en latmask. Men det handlar bara om att göra träningen till en rutin. Nu mår jag dåligt om jag inte tränar och blir genast mycket tröttare och slöare!

Så mitt tips till er därute är att verkligen satsa på träningen, ni behöver inte bli elitidrottare, men ge träningen en ärlig chans! Försök att i alla fall träna 2-3 gånger i veckan och få in någon promenad. Kanske kan du gå hem istället för att ta bussen t.ex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *