Sommaren inleds med ett litet tips…

Vid den här tiden på året shoppar jag nästan alla mina kläder online på alla reor som finns. Det som jag framför allt brukar kolla efter är olika basplagg i bra material. I år står en fin kavaj i en ljus färg och en fin klänning högst upp på listan. H&M hade en fin svart kavaj på deras rea som var prisvärd men eftersom jag framförallt behöver en lite somrigare kavaj, går jakten vidare.

Klänningar online är lättare att hitta på nätet tycker jag och särskilt när det gäller sommarklänningar, eftersom utbudet är så pass stort på nätet. Ett bra tips som jag brukar tänka på innan jag köper exempelvis en klänning online är vilket PPA-värde jag tro att klänningen kommer att ha, alltså pris per användning.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *