Skydda dig från kylan

Oavsett om man bor i Umeå i norr, eller Göteborg i söder så har jag lärt mig den hårda vägen att man behöver klä sig ordentligt. Med ordentligt menar jag alltså att man måste klä sig varmt.

Även om temperaturen är mycket kallare i norr jämfört med i söder, så är den samtidigt mycket friskare där uppe, och här nere är det mycket fuktigare och dessutom blåser det mer än gärna stormvindar här. Mitt bästa tips till er för att ni ska hålla er varma i vinter, är att investera i en riktig vinterjacka och gärna ett par ordentliga skor. Annars kommer du frysa.

Min bästa vinterjacka genom tiderna kommer från ett märke som heter D.Brand, och du kan exempelvis köpa den på Bubbleroom, och mina absolut varmaste, bekvämaste och mest prisvärda vinterkängor kommer från Timberland, du hittar dem här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *